We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van computeroplossingen op maat die voldoen aan de specifieke behoeften van bedrijven.

b2b public sector

Als antwoord op de uiteenlopende wensen die bedrijven hebben, hebben we onze bedrijfsconfigurator aangepast voor maximale flexibiliteit. Configureer ze volgens jouw unieke vereisten en ervaar een oplossing op maat.

Wat kunnen wij bieden?

Ontdek de verschillende manieren waarop wij je kunnen ondersteunen bij het vol vertrouwen uitvoeren van je IT-vereisten.

  Diensten

 • Adviesverlening
 • Aangepaste systeemconfiguratie
 • beheerde accounts
 • Voorraadbeheer

  Oplossingen

 • IT-suites
 • Gaming & Esports Studios
 • AI & deep learning-platforms
 • Professionele werkstations

Al onze systemen worden naar wens geconfigureerd, ontworpen en gebouwd om perfect in je technologische infrastructuur te passen.

voor Kleine Bedrijven

Haal meer uit je bedrijf met onze deskundig gebouwde pc's.

Wij onderscheiden ons in het aanbieden van deskundige oplossingen speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven. Onze op maat samengestelde pc's zijn ontworpen om precies aan jouw eisen te voldoen, waarmee je een technologische boost krijgt die jouw efficiëntie en productiviteit significant verhoogt.

PCs for small businesses

voor grotere bedrijven

Stimuleer bedrijfssucces met uitmuntende computers.

Met een focus op innovatie en op maat gemaakte configuraties stellen we bedrijfsentiteiten in staat om de efficiëntie te stimuleren, groei te bevorderen en voorop te blijven lopen in het huidige dynamische zakelijke landschap.

PCs for service

voor resellers

We helpen je om met vertrouwen producten te leveren

Wij empoweren jou om met vertrouwen producten te leveren aan jouw klanten. Gebruikmakend van onze duidelijke en aanpasbare methodologie, in combinatie met onze uitgebreide technische expertise, werken we met jou samen om je huidige uitdagingen het hoofd te bieden door middel van vooruitstrevende oplossingen.

PCs for Education

PCSpecialist beheerde accounts

We helpen je bij het vinden van de optimale oplossing die past bij je technologische behoeften en je budget, waarbij een toegewijde accountmanager je vaste aanspreekpunt is.

 • Priority orders
  Bestellingen met prioriteit
 • Suport Pricing
  Ondersteund prijsbeleid
 • tech support
  Deskundig advies
 • warranty
  Uitgebreide garantie

Aangepaste branding

Til je merk naar een hoger niveau met op maat gemaakte pc's voor je merk


Maak een blijvende indruk met onze aanpasbare brandingopties voor pc's en laptops. Stem het uiterlijk perfect af op de identiteit van je school, hogeschool, universiteit of E-sportmerk en zorg voor een samenhangend en professioneel uiterlijk op alle apparaten.

*Neem contact op met een lid van het team voor meer informatie over branding op maat.

Voorraadbeheer

Onze waardevolle service voor het taggen van bedrijfsmiddelen garandeert efficiënte tracering, voorraadbeheer en onderhoudsplanning. Dit leidt tot professionele uitstraling en praktische functionaliteit, waardoor de efficiëntie van uw onderwijsinstelling gemaximaliseerd wordt.

PCs for Education

Heb je hulp nodig?

Wij nemen je zorgen uit handen bij je technologische aankoop. Praat met een expert.

Bel ons op 02 290 71 18 of e-mail ons via [email protected].