PCSpecialist levert aan het bedrijfsleven, de onderwijswereld en de publieke sector!


Bij PCSpecialist wij zijn gespecialiseerd in de productie van computers en notebooks die zijn afgestemd op de eisen van onze klanten. Als u voor een bedrijf, overheidsinstantie of in het onderwijs werkt, weet u wel dat het vinden van de juiste oplossing die voldoet aan uw behoeften soms moeilijker is dan het lijkt, vooral wanneer u probeert een kant-en-klare oplossing aan te passen aan uw vereisten.

Accreditaties

PCSpecialist is een NVIDIA Elite Solution Provider en een NVIDIA Elite Educational Services Partner. We bevelen de grafische kaarten van NVIDIA Quadro aan in onze professionele werkstations. NVIDIA Quadro biedt uitstekende prestaties en betrouwbaarheid voor bedrijven die inhoud maken met gebruik van professionele applicaties.

Frameworks

PCSpecialist is lid van het CPC framework LOT 1 – Desktop PC oplossingen.

Dit Lot is voor de levering van goederen en diensten, inclusief, maar niet beperkt tot, levering en installatie voor desktopcomputers (toren, kleine micro en alles-in-een), inclusief monitoren, toetsenborden en muizen, inclusief zowel bekabelde als draadloze, thin clients, hoogpresterende en gamingdesktops, op maat gemaakte apparatuur, nieuwe technologieën die een desktopoplossing bieden, accessoires en kabels, beeldvormingsdiensten, onderhoudsdiensten, andere relevante diensten, inclusief eigendommarkering en training & ondersteuning voor alle oplossingen.

We kunnen u helpen! Hoe?

  • We kunnen de ideale IT-oplossing voor u creëren op basis van uw specifieke behoeften.
  • We kunnen kredietrekeningen aanbieden voor het bedrijfsleven en de publieke sector.
  • We kunnen een buffervoorraad aanhouden met voor u op maat gemaakte computers zodat deze dezelfde of de volgende dag kunnen worden bezorgd wanneer u ze bestelt.

Waar moet ik beginnen?

Kijk op onze website rond en configureer uw ideale desktop of notebook. Als u tijdens dit proces hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 290 71 18.

Als u een bestelling wilt plaatsen voor een onderwijsinstelling, een instelling in de gezondheidszorg of een organisatie in de publieke sector, configureer dan de ideale IT-oplossing en sla deze configuratie op als een prijsopgave. Stuur vervolgens per e-mail uw officiële inkooporder (onder vermelding van de prijsopgave) naar [email protected]

Als u krediet wilt aanvragen namens een bedrijf, vul dan het aanvraagformulier voor een kredietrekening in hier.

Als u wilt profiteren van fiscaal aantrekkelijke leasing voor bedrijven, configureer dan uw ideale IT-oplossing en klik op de knop “Financiering voor bedrijven” om verder te gaan en de online-aanvraag te voltooien.

We zijn ISO 9001-, ISO 14001- en ISO 45001-gecertificeerd!

ISO is een internationale organisatie voor normalisatie die uit vertegenwoordigers van de verschillende nationale organisaties voor normalisatie bestaat. We zijn er trots op dat we UKAS-gecertificeerd zijn voor drie normen:

  • ISO 9001 Kwaliteitsbeheer
  • ISO 14001 Milieubeheer
  • ISO 45001 Beheer van gezondheid en veiligheid op de werkplek

Certificaatnummer 12959

U kunt onze ISO-certificaten hier downloaden.