Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte computeroplossingen om aan de unieke wensen van de publieke sector te voldoen.

b2b public sector

Erkenning van de diverse behoeften binnen de publieke sector. We hebben op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke vereisten. Dit garandeert een effectief resultaat voor uw organisatie.

Wat kunnen wij bieden?

Ontdek de verschillende manieren waarop wij je kunnen ondersteunen bij het vol vertrouwen uitvoeren van je IT-vereisten.

  Diensten

 • Adviesverlening
 • Aangepaste systeemconfiguratie
 • beheerde accounts
 • Voorraadbeheer

  Oplossingen

 • IT-suites
 • Hoogwaardige Laptops
 • AI & deep learning-platforms
 • Professionele werkstations

Al onze systemen worden naar wens geconfigureerd, ontworpen en gebouwd om perfect in je technologische infrastructuur te passen.

voor gezondheidszorg

Verbeter de efficiëntie van uw gezondheidszorgpraktijken.

Van naadloos beheer van patiëntgegevens tot betrouwbare communicatiemiddelen: onze pc's geven prioriteit aan prestaties en beveiliging, waardoor u kunt uitblinken in het leveren van bijzondere zorg en geavanceerd medisch onderzoek, zonder de technologische hindernissen.

PCs for Healthcare

voor Bluelight

Met onze op maat gemaakte pc's navigeer je moeiteloos door kritieke situaties, calamiteiten en noodacties. Onze high-spec werkstations zijn niet alleen ideaal voor forensische toepassingen, maar bieden ook veiligheid en betrouwbaarheid voor een breed scala aan scenario's.

PCs for service

voor de Overheid

Verhoging Veiligheid en Prestaties.

We zijn er trots op dat we pc-oplossingen op maat kunnen bieden die exclusief voor de overheid zijn ontworpen. Onze pc's op maat worden met zorg geconfigureerd om te voldoen aan strenge beveiligingsstandaarden en garanderen betrouwbare en efficiënte prestaties.

PCs for Education

Frameworks

Onderzoek efficiënte oplossingen met frameworks


CPC framework LOT 1 – Desktop pc oplossingen
PCSpecialist is lid van het CPC framework LOT 1 – Desktop PC oplossingen. Crescent Purchasing Dit Lot is voor de levering van goederen en diensten, inclusief, maar niet beperkt tot, levering en installatie voor desktopcomputers (toren, kleine micro en alles-in-een), inclusief monitoren, toetsenborden en muizen, inclusief zowel bekabelde als draadloze, thin clients, hoogpresterende en gamingdesktops, op maat gemaakte apparatuur, nieuwe technologieën die een desktopoplossing bieden, accessoires en kabels, beeldvormingsdiensten, onderhoudsdiensten, andere relevante diensten, inclusief eigendommarkering en training & ondersteuning voor alle oplossingen.

PCSpecialist beheerde accounts

We helpen je bij het vinden van de optimale oplossing die past bij je technologische behoeften en je budget, waarbij een toegewijde accountmanager je vaste aanspreekpunt is.

 • Priority orders
  Bestellingen met prioriteit
 • Suport Pricing
  Ondersteund prijsbeleid
 • tech support
  Deskundig advies
 • warranty
  Uitgebreide garantie

Aangepaste branding

Til je merk naar een hoger niveau met op maat gemaakte pc's voor je merk


Maak een blijvende indruk met onze aanpasbare brandingopties voor pc's en laptops. Stem het uiterlijk perfect af op de identiteit van je school, hogeschool, universiteit of E-sportmerk en zorg voor een samenhangend en professioneel uiterlijk op alle apparaten.

*Neem contact op met een lid van het team voor meer informatie over branding op maat.

Voorraadbeheer

Onze waardevolle service voor het taggen van bedrijfsmiddelen garandeert efficiënte tracering, voorraadbeheer en onderhoudsplanning. Dit leidt tot professionele uitstraling en praktische functionaliteit, waardoor de efficiëntie van uw onderwijsinstelling gemaximaliseerd wordt.

PCs for Education

Heb je hulp nodig?

Wij nemen je zorgen uit handen bij je technologische aankoop. Praat met een expert.

Bel ons op 02 290 71 18 of e-mail ons via [email protected].