PCSpecialist en pcspecialist.be worden aangeboden door PC Specialist Ltd.

Informatie overeenkomstig § 5 van de Telecommunicatiewet

Geregistreerd adres:

PC Specialist Ltd
Unit 12 Jubilee Business Park
Jubilee Way
Grange Moor
Wakefield
WF4 4TD, Verenigd Koninkrijk

Correspondentieadres:

PC Specialist Ltd
Unit 12 Jubilee Business Park
Jubilee Way
Grange Moor
Wakefield
WF4 4TD, Verenigd Koninkrijk

02 290 71 18
[email protected]

Arrondissementsrechtbank gevestigd op adres Wakefield.

Managing Director: Daniel Williams

Identificatienummer omzetbelasting overeenkomstig § 27 van de Wet omzetbelasting: BE 0642906793
Registratienummer van het bedrijf: 4777867

AEEA-registratienummer: WEE/KA0005ZR
Registratienummer van de batterijen: BPRN04285


Online geschillenbeslechting krachtens EU-verordening 524/2013


Online geschillenbeslechting krachtens Art. 14 para. 1 ODR-VO:

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS) dat beschikbaar is op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten kunnen dit platform gebruiken voor het beslechten van geschillen.

We zijn niet verplicht en niet bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.


Links van derden

De website www.pcspecialist.be bevat links naar websites van derden, die worden onderhouden door anderen. Deze links worden alleen verschaft voor het gemak van de gebruiker en moeten niet worden beschouwd als een goedkeuring door PC Specialist Ltd van de inhoud van deze pagina's. PC Specialist Ltd is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze links en is niet verantwoordelijk voor de inhoud en nauwkeurigheid van het materiaal op de websites van derden. Als u besluit om deze links naar de websites van derden te openen, doet u dat op eigen verantwoordelijkheid.


Auteursrecht

Alle rechten voorbehouden. Gehele of gedeeltelijke reproductie zonder expliciete toestemming van PC Specialist Ltd is verboden, ongeacht de vorm en het medium.

Alle andere handelsmerken, productnamen en bedrijfsnamen of logo's die worden vermeld op deze website, zijn het exclusieve eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.