Maak tijd irrelevant

Gesmeed van het beste silicoon

3e generatie AMD Ryzen™ Threadripper™ 's Werelds Krachtigste Desktopprocessor voor Ontwikkelaars.*

Bevrijd jezelf van de laadbalk. Realiseer je creatieve visie met 's werelds krachtigste desktopprocessor*.

Nu configureren

Beheers Je Creatieve Tijd

Verander de klok van gevreesde vijand naar deadline geschikt. Voor hen die creëren, samenstellen, weergeven, coderen en leveren - presenteren wij Threadripper™. Haal ongekende multitasking-kracht om beeldmateriaal te bewerken, personages te animeren en een ontwerp te verfijnen zonder je visie op te offeren.

Game Met Brute Kracht

Nu is er een processor die krachtig genoeg is om je gamecontent te streamen naar je publiek, zonder frames te missen; sterk genoeg om je creatieve visie in drie dimensies aan te kunnen; en snel genoeg om je code te compileren tijdens het spelen.

Het Enige Platform voor de Ultieme PC

Samen met het nieuwe TRX40 desktop platform, leveren 3e generatie AMD Ryzen™ Threadripper™ processors geavanceerde efficiëntie en uitbreidbaarheid — inclusief volgende generatie PCIe® 4.0 verbondenheid die de concurrent nog niet eens kan ondersteunen.

Ongeëvenaarde Architectuur Exclusief aan AMD

Bewerken, creëren, intens gamen, modelleren en ontwerpen vereist een pc die koeler, stiller en sneller werkt. Met een geavanceerde technologische innovatie die enkel verkrijgbaar is bij AMD — de 7nm "Zen 2" kern — zijn de 3e generatie AMD Ryzen™ Threadripper™ processors klaar om alles te doen.

*Testing door AMD prestatielabs op 10/07/2019 vergelijken een AMD Ryzen™ Threadripper™ 3970X en AMD Ryzen™ Threadripper™ 3960X tegen Intel© Core™ i9-9980XE in de Cinebench R 20 nT benchmark test. Resultaten kunnen verschillen. CPK-02

© 2019 IPerion, LLC, en gepubliceerd en gedistribueerd door 2K. Gearbox en Borderlands en de logo's van Gearbox Software en Borderlands zijn geregistreerde handelsmerken en worden gebruikt met toestemming van Gearbox Software, LLC. 2K en het 2K-logo zijn handelsmerken van Take-Two Interactive Software, Inc. Alle rechten voorbehouden.

© 2019 Advanced Micro Devices, Inc., alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD Arrow-logo, Ryzen, Threadripper en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. PCIe is een geregistreerd handelsmerk van PCI-SIG Corporation. "Zen 2" is een codenaam voor AMD architectuur en is geen productnaam.

Aanbevolen specificaties