ELGATO OPNAMEAPPARAAT

speel en creëer zonder compromis

HARDWARE EN SOFTWARE DIE ER VOOR ZORGT DAT ALLE MAKERS HOOGWAARDIGE, PROFESSIONELE INHOUD KUNNEN MAKEN

speel en creëer zonder compromis Configureer uw volgende PCSpecialist Streaming pc met een Elgato-opnameapparaat en ervaar ultra-lage vertraging, hoge kwaliteit playback en naadloze streaming-software integratie

CONFIGUREER PC VOOR STREAMEN
CONFIGUREREN MET CORSAIR iCUE

4K60 PRO

Leg vast in 4K HDR. Feiloos

Een ultramoderne opname-oplossing die de productiekwaliteit tot het uiterste brengt, 4K60 Pro ondersteunt kristalheldere 4K-resolutie bij 60 fps en levendige HDR10-beeldvorming.

HD60 PRO

Stream en neem op. Perfect.

je zoekt naar uitmuntendheid en streeft naar precisie. Met optimale video-opname, dedicated encoding, ultra-lage latentietechnologie en meer, is HD60 Pro uw sleutel tot het ontgrendelen van inhoud van het hoogste kaliber.

HD60 S

Streamen en opnemen. Direct.

Je evolueert continu je inhoud. Stream en neem je beste gamemomenten op met HD60 S en gebruik de ultieme basis om te laten zien waar je echt toe in staat bent.

Onmiddelijk creeeren

STREAM CONTROLE

Personliseer je stream zonder limieten. Voeg je webcam, overlays, alarmen, en meer toe, en pas je layout aan met scenes terwijl je bezig bent.

FLASHBACKS OPNEMEN.

Vergeten om op opnemen te drukken? Geen zorgen. Draai gewoon de klok terug en leg elk moment met terugwerkende kracht vast.

LIVE COMMENTAAR

Voeg je stem toe met de ingebouwde Live Commentaar functie en je bent helemaal klaar voor de grote show.

PCSpecialist PCs voor streamen

Koppel een Elgato-opnameapparaat met een PCSpecialist streaming pc en begin met het uitzenden of opnemen van jouw opmerkelijke gameplay.

LEARN MORE