Wanneer ideeën werkelijkheid worden

Geef je leven een upgrade

Als wereldwijd leider op het gebied van PC's biedt GIGABYTE een uitgebreid productassortiment met als hoofddoel: 'Geef je leven een upgrade.' Met vakkennis op het gebied van klanten, bedrijven, gaming en cloudsystemen maakt GIGABYTE gebruik van onderzoek en innovatie om constant aan de behoeften van klanten te blijven voldoen.

Heldere weergave, felle slag

WIN EEN AORUS AD27QD-GAMEMONITOR

Elke bestelling die een GIGABYTE-moederbord bevat en geplaatst wordt tussen 13 mei 2019 en 17 juni 2019 doet automatisch mee aan een trekking voor een kans op het winnen van 1 van de 3 AORUS AD27QD-gamemonitoren.

Meer informatie

Het AORUS Z390-assortiment ondersteunt 9de en 8ste Gen Intel® Core™-processoren en wordt geleverd met een volledig assortiment aan premium-functionaliteiten, zoals het geavanceerde thermisch ontwerp, het geïntegreerde I/O-schild, de Ultra Durable PCIe-bepantsering en nog veel meer.

Meer informatie

Blijvende kwaliteit van GIGABYTE, De GIGABYTE Ultra Durable™-moederborden brengen een unieke combinatie aan functionaliteiten en technologieën samen die gebruikers het absoluut ultieme platform voor hun volgende PC-build bieden.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.