Gamen tot in de kern

Intel® Core Processoren

Krijg Red Dead Redemption 2 en MEER wanneer je een in aanmerking komend apparaat koopt dat wordt aangedreven door een Intel® Core™ i7- of i9-processor

Configureer en koop vandaag een door een Intel® Core™ i7- of i9-processor aangedreven PCSpecialist PC of laptop en krijg Red Dead Redemption 2 en MEER!

Aanbieding verloopt op 21 mei 2020

Nu configureren

$80+ Waarde

Volledige download

Red Dead Redemption 2, het door velen geprezen epische openwereldspel van Rockstar Games en de hoogst gewaardeerde game van de console-generatie, nu verbeterd voor PC met nieuwe Story Mode-inhoud, visuele upgrades en meer.

In-game inhoud

De oude oorlog tussen de gith en de illithid beland ook in Undermountain - en verder! In Neverwinter: Uprising, zullen avonturiers worden opgeroepen om te infiltreren in conflictgebieden, te zoeken naar legeraanvoerders van de vijand, oog in oog te staan met krachtige nieuwe tegenstanders, en om te reizen naar Starodck - de githbasis die in een asteroïde verstopt zit. Spelers komen ook oog in oog te staan met Halaster Blackcloak, die boos is geworden door de uitbrekende conflicten in de hallen en grotten van zijn domein, in een nieuw probeersel voor tien spelers!

Abonnement

Cylance Smart Antivirus presenteert een fundamenteel andere oplossing voor de cybersecurity van gamers. Het is een lichte, niet-storende (geen pop-ups, updates of handtekeningbestanden), makkelijk te installeren applicatie die geen invloed heeft op de prestaties van je systeem. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machinaal leren en verhindert aanvallen van malware voordat ze toeslaan, met een voorspellend voordeel van tot wel 25 maanden tegen niet eerder waargenomen dreigingen.

Start Nu!

Koop een in aanmerking komend apparaat met een Intel® Core™ i7 of i9-processor.


  1. Ga naar softwareoffer.intel.com
  2. Log in of maak een account aan bij Intel® Digital Hub.
  3. Log in zodra je account is geverifieerd en voer je Master Key in vóór 31 mei 2020 om je software te benutten.
  4. Aanvaard de voorwaarden van de aanbiedingen en voltooi de korte enquête.
  5. Selecteer en download de beschikbare softwareproducten.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.