870 QVO SSD

Meer toegankelijke terabyte-capaciteit.

De 870 QVO SSD biedt je enorme opslag, met solide prestaties en betrouwbaarheid met een uitzonderlijke waarde.

De Samsung SSD 870 QVO zit vol met toonaangevende prestaties van Samsung, tegen een betaalbare prijs. Perfect voor pc- en laptopgebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van capaciteit en prestaties in één schijf. Maak kennis met je eerste terabyte SSD: Samsung SSD 870 QVO.

Nu configureren

Kwaliteit en waarde geoptimaliseerde SSD

Meer toegankelijke terabyte-capaciteit. De 870 QVO SSD biedt je enorme opslag, met solide prestaties en betrouwbaarheid met een uitzonderlijke waarde. Deze doorbraak werd bereikt met de nieuwste 4-bit MLC NAND flash-technologie van Samsung. Dit is het moment om te upgraden of uit te breiden naar de snelle SSD die je nodig hebt.

Versnel naar een nieuw standaard.

Versnel het allemaal. Tot 560 MB/s lees- en 530 MB/s schrijfsnelheden geven de ervaring van een nieuwe computer met snelle opstart-, afsluit-, overdrachts- en applicatieresponsiviteit. Intelligente TurboWrite versnelt schrijfsnelheden en behoudt langdurige hoge prestaties met een grotere variabele buffer.

Smart Compatibiliteit

Profiteer van snellere, meer vloeiende communicatie met jouw hostsysteem. Het verfijnde ECC*-algoritme en een nieuwe MJX-controller genereren hogere snelheden en de verbeterde in de wachtrij geplaatste trim verbetert de Linux-compatibiliteit.